Adventure race Slovenia - Slovenska avantura

Video Galerija  Foto Galerija  |  Osebje  |  Zgodovina tekem  |  Intervjuji  |  "ARS Buff vsepovsod"                                Mestne avanture   |   Mini avanture                            

Adventure kick z Radiem Si

V soboto, 26. 5. 2012, so se ob Velenjskem jezeru zbrali nagrajenci enomesečne nagradne igre Radia Si, ki so svojim srečnežem ponudili čisto pravo avanturo. Ekipa Adventure race Slovenia je pripravila mini izvedbo kraljevske prireditve, ki bo na sporedu že čez manj kot mesec dni. Sprva rahlo zadržani in strahoma so se dvočlanske ekipe podale na približno 20 km dolgo progo, ki je bila sestavljena iz teka, rolanja, kolesarjenja, jamarstva, skikanja ter veslanja. Okusili so sladkosti in lepote, ki jih ponuja takšna avantura in večino njih si je zaželela tudi tiste ta prave. ARS bodo letos spremljali še od daleč, zmagovalca pa se bosta vsekakor pridružila ostalim avanturistom jeseni na Velenjski mestni avanturi. Nekaj utrinkov si lahko ogledate v kratkem filmu.

Nahajate se: Home News Adventure kick z Radiem Si

AR Slovenia

Copyright © 2011 Adventure race Slovenia - Slovenska avantura. All Rights Reserved. Designed by JoomlArt.com. Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.

KONTAKT

Za vsa dodatne informacije smo vam na voljo na:

Tel: (+386) 31 693 600
Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Website: www.adventurerace.si

Povežite se z nami

Partnerji

Spletne strani gostujejo na: