Aktualno

Velenjska mestna avantura – 17. 9. 2017!

ARS 2018 – 14. – 17. junij

rezultati ARS 2017

  • Preden se lotiva zgodbe ars2018 avestekajmislim je bilo treba poravnatihellip
  • Adventure in the true meaning of the word! 35h nonstophellip
  • The perfect end of Adventure race 2017! Congrats to allhellip
  • adventureraceslovenia 35 hours action non stop kolaraljaz
  • Preden se lotiva zgodbe ars2018 avestekajmislim je bilo treba poravnatihellip
  • Adventure in the true meaning of the word! 35h nonstophellip
  • The perfect end of Adventure race 2017! Congrats to allhellip
  • adventureraceslovenia 35 hours action non stop kolaraljaz

Slovenska avantura 2018

Se vidimo na 15. Slovenski avanturi med 14. in 17. junijem 2018. Do takrat pa vam želimo obilo pustolovščin!

Uradni rezultati

Uradni rezultati Slovenske avanture 2017.
1. mesto: Pustolovec RAJD 1
2. mesto: Pustolovec RAJD 2
3. mesto: Vaitapu Adventure valley
ARS_2017_official_results

Slovenska avantura 2017 je zaključena!

Včeraj se je zaključila letošnja, že štirinajsta Slovenska avantura – Adventure race Slovenia. Udeleženci so se po koncu, zadovoljni s svojimi rezultati, predvsem pa polni novih izkušenj in zanimivih zgodb, odpravili proti domu. Zagotovo se bodo vrnili spet prihodnje leto.
Celotno avanturo in vse izzive, s katerimi so se spopadli avanturisti, si lahko ogledate na povezavi: https://www.flickr.com/photos/adventureraceslovenia/page1
Uradni rezultati sledijo kmalu.

Začetek avanture

14. Slovenska avantura se začenja. Ob 16. uri bo v hotelu Paka v Velenju uradna otvoritev prireditve, zatem, ob 17:30 pa prolog orientacija po mestu.
Vsi gledalci ste vabljeni na cilj prologa v sončni park v Velenju, dogajanje pa boste kmalu lahko spremljali tudi prek naše spletne strani. Povezave do sledenja z napravami Blackblox bo prav tako na voljo.

Letos brez raziskovalcev :(

Nekateri ste že opazili nizko število prijavljenih ekip v kategoriji raziskovalec. Upali smo, da nam uspe prepričati še nekaj ekip, vendar smo žal primorani to kategorijo letos odpovedati.
Vse ekipe bodo torej pustolovščino zaključile v soboto popoldne, v nedeljo ob 12.00 pa bomo razglasili zmagovalce. Seveda sledi tudi piknik 🙂
Verjamemo, da lahko krajša proga ponudi dovolj izzivov tudi za raziskovalce – naj vas sprememba ne odvrne od nepozabne dogodivščine! 😀 Vse kar morate storiti je, da se razdelite v pare.

Odločitev ni bila lahka, vendar menimo, da je bolje posvetiti več pozornosti popotniški progi ter zagotoviti še boljšo izkušnjo za večino tekmovalcev.

Dolžine disciplin

Slovenska avantura 2017 je skoraj tu! Danes razkrivamo dolžine posameznih disciplin – oglejte si jih na naši spletni strani. Ekipe bodo letos veliko časa preživele na kolesu (upamo, da ste pripravljeni!). Da bo proga vseeno dovolj razgibana, pa sta tu še dva prav posebna izziva: soteskanje in plavanje.

Tudi seznam opreme smo prenovili in prilagodili letošnji pustolovščini.

Vse kar potrebuješ je na voljo, manjka le še tvoja odločitev – pridi in se preizkusi na najtežji slovenski dogodivščini. Obljubimo, da ne boš razočaran!

Preobrazba

Na naši strani je bilo zadnji čas bolj tiho, ampak nič več – prebudili smo jo v povsem novi podobi. Potrudili smo se jo poenostaviti, da boste informacije o pustolovščini našli kar se da hitro. Upamo, da vam bo nova izkušnja všeč 🙂 Če opazite kaj nenavadnega ali se vam zdi kaj napisano nejasno nam sporočite na info@adventurerace.si . Stara stran je še vedno na voljo, če si želite ogledati arhiv.