No images found!
Try some other hashtag or username
No images found!
Try some other hashtag or username

Slovenska pustolovščina 2018

Pustolovska sezona 2018 se približuje in tudi ekipa ARS ima za vas nekaj obvestil.

Kot morda veste ima naša prireditev kar nekaj zgodovine. Prva Slovenska pustolovščina se je odvila leta 2003 v Velenju. S ponosom lahko povemo, da nas letoš čaka 15. izvedba ARS. Nekateri ste z nami že od vsega začetka – hvala vam za podporo in vse pustolovščine! Da bo letošnja avantura še posebej nepozabna, pripravljamo tudi nekaj presenečenj…

Verjetno vsi poznate Meto & Žineta, uber pustolovca in traserja ARS 2016. Letos se vračata na mesto traserjev in čez zimo sta pridno načrtovala novo avanturo. Če nam sledite na socialnih omrežjih, boste v naslednjih mesecih deležni ekskluzivnih vpogledov v lepote proge ARS 2018.

Velenje nam že dolgo služi kot baza ARS, letos pa smo se odločili, da je čas za spremembo. Celoten dogodek (prolog, otvoritev, start, cilj in podelitev) se bo letos odvil v Ajdovščini. Točen potek proge bomo seveda razkrili šele na startu 15. junija, bomo pa malenkost manj skrivnostni kot običajno. Sledite nam na Facebooku in Instagramu, da vam nič ne uide 😉

Rezultati VMA 2017

Blatna in mokra velenjska mestna avantura 2017 je zaključena. Vsem ekipam čestitamo za uspešno zaključeno avanturo in upamo, da se kmalu spet vidimo! Rezultate najdete tukaj.

Razglasitev rezultatov – Mastodont

V kategoriji Mastodont, kjer so se avanturisti spopadli s 60 kilometrsko progo, je 3. mesto zasedla ekipa Pustolovec Rajd, 2. mesto ekipa Salomon Pustolovec RAJD, 1. mesto pa je tokrat pripadlo ekipi Salomon Nočni Trije. Čestitke!

Razglasitev rezultatov – Bergmandlc

V kategoriji Bergmandlc, kjer je sodelovalo 12 ekip, si je 3. mesto priborila ekipa Polaris MV, 2. mesto je zasedla ekipa Čin Čin, slavila pa je tokrat ekipa Žmohtarja. Vendar pa avanture še ni konec. Sledi še razglasitev rezultatov za kategorijo Mastodont.

Vse ekipe v cilju

Zadnja ekipa kategorije Mastodont je pravkar prispela v cilj, ekipe Bergmandlca pa že nestrpno pričakujejo razglasitev rezultatov, ki bo predvidoma ob 17. uri.

Razglasitev rezultatov – Pozoj

Nekatere ekipe iz kategorije Mastodont so še na progi, na cilju pa se ravnokar odvija razglasitev rezultatov za kategorijo Pozoj. 3. mesto je zasedla ekipa Agouti Team, 2. mesto LBbekk, 1. mesto pa si je priborila ekipa Amfibija JR.

Avanturiste razveselila mavrica

Tudi izmenjava sonca in dežja ima svoje čare – mavrico.

Avanture še ni konec

Medtem ko je večina ekip, ki so na avanturi premagovale 30 km dolgo progo že na cilju, se ekipe kategorije Mastodont še podijo po progi. Trenutno poganjajo pedala proti Šoštanju.

Avanturisti vztrajajo

Čeprav našim avanturistom vreme danes ni ravno naklonjeno, se ti s tem prav nič ne obremenjujejo. Vztrajno se približujejo cilju in najbolj zmogljive ekipe kategorije Bergmandlc so tik pred ciljem.

Cilj je že blizu

Ekipe, ki na avanturi premagujejo 30 kilometrsko progo so vedno bližje cilju. Trenutno se nahajajo nekje pod Goro Oljko, do cilja pa jih ločijo še štiri kontrolne točke.