Aktualno

VMA 2018 – 9. 9. 2018, Velenje

  • Rewards for the winning teams of this years Adventure race
  • Course planners prepared some really interesting challenges and amazing views
  • It looks like adventurers are having a great time on
  • Nothing better than a refreshment in water during the hot
  • Rewards for the winning teams of this years Adventure race
  • Course planners prepared some really interesting challenges and amazing views
  • It looks like adventurers are having a great time on
  • Nothing better than a refreshment in water during the hot

Velenjska mestna avantura 2018

Upamo, da ste po napornem pustolovskem poletju pripravljeni na še eno noro avanturo po okolici Velenja – Velenjska mestna avantura bo v nedeljo, 9. 9. 2018, start in cilj bosta kot običajno na plaži ob Velenjskem jezeru. Potekala bo v treh kategorijah – 15 km, 30 km in 80 km. Prijave so odprte, več informacij pa najdete tukaj. Se vidimo!

“Fotke” in rezultati

Fotografije letošnje avanture si lahko ogledate na strani Flickr. Če bi želeli pogledati še rezultate, kliknite na Rezultati.

Konec Slovenske avanture 2018

Pa smo zaključili letošnjo, že petnajsto, Slovensko avanturo. Udeleženci se že odpravljajo proti domu, organizatorji pa pospravljamo še zadnje drobnarije, potem pa sledi zaslužen počitek. Se vidimo na Velenjski mestni avanturi, ki bo 15. septembra, do takrat pa vam želimo obilo avanturističnih doživetji.

Podelitev

Tako, pa imamo zmagovalce letošnje Slovenske avanture. V kategoriji Raziskovalec si je 3. mesto priborila ekipa Adventure race Croatia, 2. mesto je zasedla ekipa Adventure Valley, na najvišjo stopničko pa je tokrat stopila ekipa Pustolovec RAJD 1. V kategoriji Popotnik sta 3. mesto dosegla avanturista iz ekipe Amfibija feat. Sigurvegarar, 2. mesto sta si priborila avanturista iz ekipe Behal v desti, 1. mesto pa je pripadlo avanturistoma iz ekipe ŠD Vaitapu. Čestitke vsem ekipam.

Vse ekipe so prečkale cilj

Tako, pa je še zadnja ekipa prečkala ciljno črto. Avanture pa še vseeno ni konec. Vse ekipe sedaj čaka kosilo, ob 14. uri pa je planirana razglasitev rezultatov.

Skoraj vse ekipe v cilju


Druga in tretja ekipa Raziskovalcev sta pravkar prečkali ciljno črto. Vsi udeleženci v kampu že nestrpno pričakujejo še eno ekipo, ki pa se že nevzdržno približuje.

Ena ekipa že v cilju

Ena od ekip je že prečkala ciljno črto, tri se še borijo za stopničke. Trenutno se nahajajo nekje v Stomažu. Dve ekipi sta še na trekingu, ena že nadaljuje s kolesi.

Vse ekipe Popotnikov na cilju

Vse ekipe Popotnikov so na cilju. Eni od ekip se letos žal ni izšlo, saj je avanturo končala z odstopom. Ekipe se bodo najprej dobro najedle in se spočile, saj avanture še ni konec. Jutri vse avanturiste čaka še skupna razglasitev rezultatov. Raziskovalci vztrajajo naprej, v vodstvu je trenutno ekipa Adventure Valley.

Cilj za Popotnike

Ekipe Popotnikov se nezadržno približujejo cilju letošnje avanture. Nepozabno dogodivščino bodo tokrat zaključile v kampu Ajdovščina. Prva ekipa je že v cilju, tesno za njo še drugi dve ekipi. Celotno stanje ekip preverite na: https://gps.blackblox.si/login/ars

Pot proti Kostanjevici na Krasu

Prve ekipe so se že okrepčale na BOXu 1 in nadaljujejo pot proti Kostanjevici na Krasu. Vmes opravijo še manjši postanek – kontrolna točka jih čaka v Klobasji jami.