• The rest is over On Friday we will open the
  • Check out new photo gallery of Velenje City Adventure! Amazing
  • Adventurers are pushing their limits on bikes around Velenje
  • Start of Velenje City adventure was a little bit wet
  • The rest is over On Friday we will open the
  • Check out new photo gallery of Velenje City Adventure! Amazing
  • Adventurers are pushing their limits on bikes around Velenje
  • Start of Velenje City adventure was a little bit wet

Rezultati VMA 2017

Blatna in mokra velenjska mestna avantura 2017 je zaključena. Vsem ekipam čestitamo za uspešno zaključeno avanturo in upamo, da se kmalu spet vidimo! Rezultate najdete tukaj.

Razglasitev rezultatov – Mastodont

V kategoriji Mastodont, kjer so se avanturisti spopadli s 60 kilometrsko progo, je 3. mesto zasedla ekipa Pustolovec Rajd, 2. mesto ekipa Salomon Pustolovec RAJD, 1. mesto pa je tokrat pripadlo ekipi Salomon Nočni Trije. Čestitke!

Razglasitev rezultatov – Bergmandlc

V kategoriji Bergmandlc, kjer je sodelovalo 12 ekip, si je 3. mesto priborila ekipa Polaris MV, 2. mesto je zasedla ekipa Čin Čin, slavila pa je tokrat ekipa Žmohtarja. Vendar pa avanture še ni konec. Sledi še razglasitev rezultatov za kategorijo Mastodont.

Vse ekipe v cilju

Zadnja ekipa kategorije Mastodont je pravkar prispela v cilj, ekipe Bergmandlca pa že nestrpno pričakujejo razglasitev rezultatov, ki bo predvidoma ob 17. uri.

Razglasitev rezultatov – Pozoj

Nekatere ekipe iz kategorije Mastodont so še na progi, na cilju pa se ravnokar odvija razglasitev rezultatov za kategorijo Pozoj. 3. mesto je zasedla ekipa Agouti Team, 2. mesto LBbekk, 1. mesto pa si je priborila ekipa Amfibija JR.

Avanturiste razveselila mavrica

Tudi izmenjava sonca in dežja ima svoje čare – mavrico.

Avanture še ni konec

Medtem ko je večina ekip, ki so na avanturi premagovale 30 km dolgo progo že na cilju, se ekipe kategorije Mastodont še podijo po progi. Trenutno poganjajo pedala proti Šoštanju.

Avanturisti vztrajajo

Čeprav našim avanturistom vreme danes ni ravno naklonjeno, se ti s tem prav nič ne obremenjujejo. Vztrajno se približujejo cilju in najbolj zmogljive ekipe kategorije Bergmandlc so tik pred ciljem.

Cilj je že blizu

Ekipe, ki na avanturi premagujejo 30 kilometrsko progo so vedno bližje cilju. Trenutno se nahajajo nekje pod Goro Oljko, do cilja pa jih ločijo še štiri kontrolne točke.

Prve ekipe že v cilju

Med tem ko se ekipe kategorije Bergmandlc in Mastodont nahajajo nekje v okolici Gore Oljke, so vse ekipe kategorije Pozoj že pridrvele v cilj na Velenjsko jezero.